TILLSAMMANS KAN VI!TÄVLINGSSERIER

Från och med nu till och med april 2018 kan du delta i tävlingar varje månad och lära dig mer om hur Lions Clubs International Foundation (LCIF) gör skillnad. Den första tävlingen handlar om våra insatser att återställa syn och förebygga blindhet som går att förebygga. Delta nu!

DELTA I MÅNADENS TÄVLING

KONTROLLERA Poängtavla

Tre barn som ler

VI FYLLER 50!

LCIF har sedan 1968 stöttat Lions runt om i världen med hjälp av anslagsmedel. Vår stiftelse möjliggör några av Lions mest omfattande humanitära insatser.

LÄR DIG MER

Kvinna genomgår ögonundersökning

GE SYNENS GÅVA.

LCIF:s synprogram spänner från att utveckla och förbättra synvårdssystem till att tillhandahålla synoperationer och behandlingar och dela ut mediciner till dem som löper störst risk att få ögonsjukdomar.

LÄR DIG MER

Ung flicka som är glad efter ögonoperation

SE HUR VI FÖRÄNDRAR LIV.

Se hur LCIF:s samarbete med Johnson & Johnson får hela världen att fokusera på en flicka i Bangkok. Det är bara ett exempel av de miljontals barn som stiftelsen hjälper.

TITTA PÅ VIDEON

JAG KAN DONERA GLASÖGON. VI KAN BEKÄMPA
DEN LEDANDE ORSAKEN TILL BLINDHET SOM KAN FÖRHINDRAS.

Trakom är en av de äldsta kända infektionssjukdomarna, och upprepade infektioner har lett till obotlig blindhet hos cirka 8 miljoner människor, medan ytterligare 84 miljoner har en aktiv infektion som behöver behandlas. Barn och kvinnor i de fattigaste och mest avlägsna delarna av Afrika, Asien, Syd- och Centralamerika, Mellanöstern och Australien löper störst risk.

LCIF:s SightFirst-program har kämpat mot trakom sedan 1999, och är en del av ett globalt initiativ för att utrota denna ögonsjukdom, som kan förhindras, senast år 2020. Tack vare samarbetsparter som The Carter Center, Pfizer och The International Trachoma Initiative har LCIF redan bidragit till att leverera över 258 miljoner doser av Zithromax©, en antibiotika som används för att behandla trakom, utbildat över tusen kirurger och genomfört över 400 000 trichiasisoperationer.

DELTA I MÅNADENS TÄVLING.

Lär dig mer om hur stiftelsen förbättrar synen hos miljontals barn och vuxna runt om i världen för en möjlighet att vinna ett särskilt pris. Genomför några enkla uppgifter - som till exempel att titta på en video eller läsa ett blogginlägg - som handlar om vad vår stiftelse gör.

HUR DU KAN VINNA

  • Delta i tävlingen genom att använda formuläret, upp till det högsta antalet tävlingsbidrag.
  • Alla tävlingsbidrag kommer att delta i en utlottning med chans att vinna en exklusiv medalj för LCIF:s 50- årsjubileum samt en inbjudan till LCIF:s utmärkelseevenemang vid Lions Clubs Internationals kongress i Las Vegas (inkluderar ej resa och registreringsavgift).
  • Vinnare från hela världen kommer att utses varje månad.
  • Varje uppgift som genomförs räknas som ett tävlingsbidrag. Desto fler tävlingsbidrag som skickas in varje månad desto större är din chans att vinna.

TÄVLINGSKALENDER

DECEMBER 2017 SYN DELTA NU
JANUARI 2018 MÄSSLING KOMMER SNART
FEBRUARI 2018 LIONS QUEST KOMMER SNART
MARS 2018 KATASTROFHJÄLP KOMMER SNART
APRIL 2018 PARTNERSKAP KOMMER SNART

Poängtavla - TÄVLING OM SYN

Se vem som leder månadens tävling. Använd listan för att välja språk. Desto fler tävlingsbidrag du skickar in, desto större chans har du att se ditt namn på poängtavlan.

DELTA NU

Poängtavla